S Pink Premium Pointer

Golden Rose Cosmetic @ Sunway Carnival Mall, Penang

Assalamualaikum..

Sape pernah dengar nama Golden Rose Cosmetic..Murni pon baru jer tau dalam beberapa bulan ni jer hihihi..Kwn2 dlm grup mekap duk cakap dia punya produk best. Dan semestinya HALAL dan produk ini dari TURKEY.  Dan sekali lagi kami di Utara ni beruntung kerana Golden Rose Malaysia baru sahaja membuka cawangan baru di Sunway Carnival Mall, Penang..hihihi












Jadi orang2 belah utara boleh la singgah beli kat Sunway Carnival Mall


Antara produk yang terbaru ialah:

1) Longstay Liquid Brow Liner 
2) Highligther Stick 
3) Brush Cleanser
 4) Eyeshadowo Crayon Waterproof
 5) Wet & Dry Eyeshadow Quad 
6) Essential Series Blue Mascara 
7) Golden Rose Sharpener 
8) Longstay Liquid Matte Lipstick 
9) Cat's Eyes Eyeliner Matte Blue 
10) Brow Color Tinted Eyebrow Mascara 
11) Essential Series Waterproof Mascara
 12) Eyelash Adhesive Black

























Paling recommended dia punya Longstay Liquid Brow Liner, Brow Color Tinted Eyebrow Mascara..memang debom ok





Dan haritu beauty consultant Golden Rose ni ajar Murni cara pakai lipstik untuk dapat effect 2kaler dalam satu..hehehe caranya combine 2 kaler lipstik . Tapi kena pandai pilih kaler laa..baru cantik. Murni try 2 kaler NUDE dan kaler terang..Hahahaha










Ni kaler terang pulak..nampak macam kaler terang lagi sesuai dengan Murni..hehehe











Dan ini pulak Highlighter Stick..Memang best bila pakai dia..kita boleh highlight kat batang hidung & pipi nak bagi nampak menyerlah..hahaha..








Tapi, sebelum korang nak apply sebarang makeup dekat muka..korang kena sapu primer dulu ok supaya kulit dijaga xdelah jerawat kecil ke besor ke timbul..makeup nampak fresh dan tahan lama yeayyy untuk kulit normal nak npk glowing2 pakai hat luminous finish..yg kulit oily boleh pakai mattfying & pore minimising     








Ok dah habis tacap kami ber3 sebenarnya nak ke even afternoon tea di ixora hotel perai petang tu. Ape lagi wefie dulu dengan Blogger El Darwena dan Blogger Zai Zamree. Sungguh sporting mereka berdua ni..hahaha












Jom yang berdekatan dengan Sunway Carnival Mall, Penang boleh ler serbu Golden Rose Malaysia ni. Bagi yang berjauhan boleh juga beli secara online.

Yang berminat boleh tengok website online diorg di bawah ni








10 Komentar untuk "Golden Rose Cosmetic @ Sunway Carnival Mall, Penang"

pergh.. macam diva lalu kat red carpet..

menariknya.. tp yg terang mmg sesuai dgn akk

salam aidiladha kak..

mmg nak beli lah 2 brg yg zai beli tu mokcik...

memang lawa lipstik warna terang tu dengan murni..apapun ni 1st time dengar nama lipstik tu..

kalau perempuan pun 1st time dengar, yg laki x tau apa2 ni lagi la.. hahaha

golden rose rasa dah lama kan.. dulu2 ma pernah guna produk ni tak silap ekin la...

Coretan Popular Ku : )

 
Copyright © 2014 Coretan Murni Alysa - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info | Edit By MH