S Pink Premium Pointer

Wordless Wednesday | Kejayaan Program Now Everyone Can Kurus (NECK) 1st Batch



Assalamualaikum...









Ustazah Sharizar. Turun 15.5kg mewakili 20% daripada jumlah asal berat badan beliau.





Cikgu Mariam. Berjaya turun 13.5kg dari berat asal beliau.





Perubahan fizikal pada Kak Wati dlm tempoh 100 hari.





Perubahan pada Shiemz.





Afrizal turun 11kg dalam tempoh 50 hari. Saiz seluar turun dari 36 ke 32 dalam tempoh 22 hari.





Perubahan saiz pasangan suami isteri.





Akak ni seorang tentera. Berjaya turunkan berat. Di akhir program selepas 100 hari, beliau turun 12kg. Alhamdulillah.





Beza tak? Inilah yang akan berlaku jika anda berjaya turunkan 12.5kg dari badan anda. Nampak lebih slim, ayu. lebih muda dan berkeyakinan.





Kak Laila, berjaya turun 11.5kg dalam tempoh 100 hari. Sekarang masih lagi dalam pemantauan kami untuk turunkan lagi 20kg




Akak Haslina, turun 11kg dalam tempoh 100 hari. Selain itu, beliau juga berjaya turunkan kadar kolestrol dalam badan dan juga tekanan darah tinggi menjadi lebih stabil sekarang.





Kak Tun. Umur 40. Anak 8 orang. Jangan terkejut yer dengan perubahan fizikal pada beliau. Sekarang dah capai berat badan ideal.





Alhamdulillah, turun 10kg dalam 100 hari.




Alhamdulillah, kami bersyukur dapat bantu mereka menurunkan berat badan mereka.

Mungkin ada diantara anda yang tanya awat sikit sangat mereka turun?

Hehe.. Satu benda yang saya nak share, kami ajar mereka cara hidup yang sihat.

Ambil cara makan yang betul, bersenam cara yang betul, ambil suplemen yang perlu. Pendek kata, kami ajar mereka amalkan gaya hidup yang sihat.

Selebihnya, kami serahkan kepada mereka untuk tentukan apa yang mereka nak buat.

Sebab semuanya hanya dari rumah.

Bagi saya oklah, mereka berdiet tanpa perlu berlapar. Makan 5 kali sehari mengikut portion yang kami cadangkan. Boleh makan nasi setiap hari. Dan tak perlu pergi ke gym.

Oklah kan...

Semoga kami dapat bantu anda untuk turunkan berat badan selepas ini.

Berminat nak join  Program Now Everyone Can Kurus?


Jom! daftar NECK Batch 17 sekarang. Best betul, diet dapat makan nasik nie..

Now Everyone Can Kurus dari rumah.


Team NECK anda:

Murni 012-9817932





5 Komentar untuk "Wordless Wednesday | Kejayaan Program Now Everyone Can Kurus (NECK) 1st Batch"

wahh.. kagum dengan mereka semua.. tiada yg mustahil kan? nampak lebih muda & sihat bila dah kurus..:)

bestnye mokcik..nak join lah

nice saying yg 1st word kat ats tu..=)

Coretan Popular Ku : )

 
Copyright © 2014 Coretan Murni Alysa - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info | Edit By MH