S Pink Premium Pointer

Nak Kurus Wajib Lunch | Now Everyone Can Kurus (NECK)

Nak Kurus Wajib Lunch
===================


Kita orang Malaysia tak boleh lari daripada nasik..

Rugi siapa diet, tapi tak makan nasik..

Nasihat saya, makan lah nasik kerana nasik tak bersalah..

Pastikan ambil pemakanan yang seimbang ikut piramid makanan bersama nutrisi yang lengkap dan cukup..

Sekeliling kita sangat banyak bahan-bahan toksin dan kimia yang diambil secara langsung mahupun tidak langsung..

Seperti penggunaan MSG, bahan penambah rasa segera, racun serangga dalam buah dan sayuran, bahan pewarna yang memudaratkan..

Disebabkan itu dalam NECK, kami wajibkan peserta mengambil Set Slimming + Detox + Bina bagi mengatasi dan perbaik pulih masalah-masalah tersebut..

InsyaAllah, proses diet akan menjadi lebih mudah dan bertahan lama..

Happy Lunch semua!!


























































Jom! daftar NECK Batch 17 sekarang. Best betul, diet dapat makan nasik nie..

Now Everyone Can Kurus dari rumah.


Team NECK anda,
Murni 012-9817932



4 Komentar untuk "Nak Kurus Wajib Lunch | Now Everyone Can Kurus (NECK)"

wahhh , menu ni semua best best .

Patut la tak leh nak kurus..asyik skip lunch huhuhu..

nak kurus tapi selalu x jadi..caner ni
boleh x potong pakai pisau je lemak2 iols ni geram betul

sarapan pagi makan nasi dah makan lunch lajak pukul 2 huhuhuh

Coretan Popular Ku : )

 
Copyright © 2014 Coretan Murni Alysa - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info | Edit By MH