S Pink Premium Pointer

Company Annual Dinner 2015 (Bollywood vs Hollywood)

Assalamualaikum..

Walaupon dah lama lepass..tapi nak gak tempek kat sini gambor2 Company Annual Dinner 2015.. Dengan tema Bollywood vs Hollywood. Dan syukur gak ada sorang kawan yang sudi untuk meminjamkan bajunya. Sebenarnya malas nak pergi tetapi kerana tahun lepas dah tak pergi. Petang sebelum pergi Dinner ni Murni dah sakan melompat2 trampoline di Jumpstreet. Sebab tu laa muka pon kepenatan. Tudung pon pakai bedal jer..hehehehe


Company Annual Dinner 2015


Bollywood Vs Hollywood


ucapan dari hosp Supritendent (Bonus 2Month Yeyyy)

ramai yang berBollywood













@Matahari Ballroom Hotel Equatorial, Penang.
































Menu


Showtime!!!












Lucky Draw Claim!!!




Balikkkkk!!!


















6 Komentar untuk "Company Annual Dinner 2015 (Bollywood vs Hollywood)"

kami 2014 Bolly...2015 Holly tp malas nk tempek hat 2015.byk sgt hat seksis meksis

wewit..untunglah ada dinner..kami company dinner ngn suami ja lah..kahkah

tudia berkepok2 gambar mokcik kat sini
taulah mcm kajol cantikkkk
mmg kenalah ngan baju uols yg cantik tu

nak beli kat mana ye baju mcm tu ada dinner gak :(

Coretan Popular Ku : )

 
Copyright © 2014 Coretan Murni Alysa - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info | Edit By MH