S Pink Premium Pointer

Bestnya kalau ada SPA Sendiri di Rumah..

Assalamualaikum..

Apa khabar semua..Semenjak dua menjak ni Murni asyik stress je sokmo..macam2 masalah melanda..sebenarnya masalah ni dah 15 tahun duk bersarang dalam hati ini. Sama usia sejak berkenalan dan bercinta dan sampai la tahun ke-7 usia perkahwinan kami masih juga tak settle masalah ini.. Nak tau ape masalahnya..hehehe.. Macam ni jer boleh bagitau "Kalau orang dah tak suka buat ape pon tak elok". Pastu satu lagi "Kalau yang jauh bau Bunga Mawar, Kalau yang dekat bau bunga Taik Ayam"..hehehehe
ape yang aku merepek ni..hahahaha










Sebenarnya nak cerita, minggu lepas sangat2 stress sampai jatuh sakit dan urat saraf semua tegang2 nak mammmpos.. Murni ni jenis tak boleh banyak pikir atau menangis teruk mesti kena Migraine yang teruk. Dan kali ni memang stress tahap gaban..sampai suami pon tak berani nak cakap ape..Dia just coolkan bininyer yang stress ni. Dlm tengah2 husband duk massage belakang tengkuk yang berat & kepala yang sakit ni tiba2 terbayang alangkah bestnya kalau ada Spa sendiri di rumah ni..kalau rasa penat2 dan stress masuk je dalam spa dirumah ni pasang lilin aromaterapi dan pasang music ala2 laut..pastu lena seround..Oh alangkah indahnya..













Sebenarnya dah lama Murni simpan cita2 nak buat Spa diRumah sendiri tetapi memandangkan kami loni duk kat Kuarters JKR jer maka hasrat tu kena simpan la dulu. Dan berita baiknya rumah yang kami beli dengar2 cerita dalam bulan 5 tahun ni akan siap. Murni dah bagitau hasrat terpendam ni masa awal2 beli rumah dulu. dan Alhamdulillah husband pon macam suka. Sebenarnya husband pon minat bab2 Spa2 dan facial ni. Mana taknya tiap2 minggu kalau hari cuti dia duk suruh belek2 muka dia kunun2 nak bermanje2..Dan si bini pon jenis suka kalau belek2 muka orang buang segala blackhead whitehead semua..Dan ape lagi kalau ada Spa mini kat rumah lagi laa best. Almaklum nak p Spa kat luar nuuun kos mesti mahal. pastu tak sanggup eh nak bagi awek2 cantik2 duk belek muka laki kita..baik kita wat sendiri (kuat jeles juga aku ni rupanya) Cuti CNY baruni saje GOOGLE gambar2 Spa kut2 laa nak dijadikan sumber inspirasi nanti..Jom layan sama2





























































Cantikkan semuanya..Doa2kan semoga salah satu dari gambar2 diatas akan ada dekat rumah Murni nanti..InshaAllah (Credit semua gambar adalah dari Google)


8 Komentar untuk "Bestnya kalau ada SPA Sendiri di Rumah.."

sedapnya ada spa kat rumah ni..

kalau ada spa sndiri kat umh, mmg layanlaaa..huhu

cantik nya.. syoknya.. nak jugak !!!

hehehehee.. kalau ada spa kat rumah, maknanya isteri belek muka suami, suami belek muka isteri ye.. hehehehe.. betul2 privasi tu.. :)

bagus idea ni.. :)

Boleh jer... Spakan diri sendiri beli bahan-bahan pastu minta tolong hubby/mak/kakak massage dan facialkan hiks!

spa kita ntah kemana2 dah haha

nanti jangan lupa jemput kami review spa kak murni tauuu. mana tau nanti boleh jadi income mihmihmih :p

Coretan Popular Ku : )

 
Copyright © 2014 Coretan Murni Alysa - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info | Edit By MH