S Pink Premium Pointer

Keranamu ESP..Aku Kehulu dan Kehilir..huhuhu

Salam Isnin buat semua..Rasanya Monday ni adalah Monday paling blues yang pernah Murni alami sejak menceburi Perniagaan Shaklee ini. Mana taknya harini pagi2 lagi selepas hantar Alysa & Danish ke taska. Terus drive ke Pejabat Pos Batu Maung untuk pos order ESP dari customer. Walaupon Murni tinggal kat Bayan Lepas tetapi terpaksa pos barang dekat Pejabat Pos Batu Maung kerana pejabat Pos Bayan Lepas yang dekat Pekan Bayan Lepas tu telah dirobohkan untuk project Highway dari international airport ke Teluk Kumbar. ESP ini adalah order dari Customer yang Breast Feeding. Tapi EBMnya makin berkurangan semenjak anaknya masuk 6 bulan. Bagi yang tak tahu EBM adalah singkatan bagi Expressed Breast Milk (susu ibu perahan).



ESP Soy Protein Powder



Murni sampai pejabat pos Batu Maung dalam pukul 8.15 pagi maknanya pejabat pos belum buka lagi. Jadi terpaksa laa menunggu sampai pukul 8.30 pagi..Mujur ada sekor meow yang comey sedang tido kat kerusi. Apa lagi ku kacau2 laa dia tido.Hihihi. Tepatpukul 8.30am buka je pintu pejabat pos terus ku terkam. Maka dapat ler nombor giliran no.1.. Tapi bila sampai turn kerani tu bagitau sampul L dah habis la pulak..so balik ler semula bersama ESP ni.



Pintu blom buka saya dah datang


Comey Meoww ni


pecah rekod harini


Tghari tadi waktu lunch try pulak pergi ke Pejabat Pos dalam Tesco Jelutong..Pon sama sampul L habis juga..Diorang suruh balut jer ESP tu baru pos. Murni mana ada masa nak balut2 bagai..Jd sekali lagi hampa..Tak pernah dalam sejarah spjg murni jual Shaklee jd cmni. Mujur laa dapat customer yang paham. Maka esok kena laa try balut pastu poskan..Huhuhu





Untuk mengubat kelukaan dan perut yang lapar ini pekena McChiken McD laa..Buat alas perut..Alhamdulillah.. 



15 Komentar untuk "Keranamu ESP..Aku Kehulu dan Kehilir..huhuhu"

Dah lama x minum ESP...
nak.kena amalkan balik la

akak kena beli sampul pos laju tu buat stok la macam tu. kalau tidak jenuh nak kena ulang alik lagi

hihihi..memang sebelum ni akak ada simpan sampul..kebetulan dah hbs..xsempat nak beli..patut ler semua hbs sbb loni poslaju buat promosi beli 3free1 utk sampul tu..baru akak tau

akak pon loni suka skip..bila lapar jer minum..hihihi

tak pa kak... dugaan untuk memberi kebaikkan kepada orang..

semoga dipermudahkan...

ehh... haah.. pejabat pos bayan lepas kiranya, dah tak dak lah ea..?

betol ke kak? patut la pun. selalunya dorang buat buy 10 free 1. buy 3 free 1 patut la punnnn

mmg pengubat betullah mekdi tu kan hehe

Wah, pintu belum buka dah sampai yer...

ekin pun dah lama xminum ESP ni

Adoiii dugaan btl...nasib baik ada mekdi kan..hee

rajin betul ke pejabat pos seawal pagi hehe

hehehe cabaran ye kak tapi awal bebenar tu sampai gate tak bukak lagi =P

Coretan Popular Ku : )

 
Copyright © 2014 Coretan Murni Alysa - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info | Edit By MH