S Pink Premium Pointer

Berikan 17 Kebaikan Multivitamin Kepada Anak Kita Setiap Hari!!!

Assalamualaikum ibu2 dan bapak2 semua. Murni nak share sikit laa kat sini macam mana Murni jaga kesihatan anak2 Murni. Terutama si Alysa ni. maklum laa loni cuaca jerebu. Tahap kesihatan kita pon boleh merosot inikan pulak anak2 yang masih kecik..Huhuhu




Hari2 bila Murni buka FB atau Blog ramai kawan2 duk share status kata anak demam, anak semput dan tak kurang ada juga yang terpaksa admit. Dekat Hospital Lam Wah Ee ni hari2 Murni pergi melawat anak2 kawan yang admit dekat Paeds Ward kerana demam, batuk, muntah dan cirit birit. Oleh kerana dah berlanjutan lebig dari 3hari doktor akan admit untuk pemeriksaan lanjut..Kesian dekat anak..kesian juga dekat ibubapak terpaksa juga check-in dekat ward untuk beberapa hari.



Inilah "bodyguard" yang Murni beri kepada anak2 Murni setiap hari. Alhamdulillah Alysa & Danish sangat menyukai Multivitamin Chewable Perisa anggur ni. Ibu2 dan Bapak2 semua jangan risau kerana multivitamin ni adalah 'Sugar Free'. Jadi gigi anak2 kita takkan rosak malah bertambah cantik. Tak percaya boleh tengok betapa cantik gigi Alysa setelah makan Multivitamin ni. Sebab Murni memang menitik beratkan penjagaan gigi Alysa dan Danish. Takut jadi macam ni gigi budak umur 6tahun dicabut 17batang sekaligus






Apa yang best sangat dengan Multivitamin Chewable Vita- Lea for Children ini??? Boleh baca DISINI

"menyediakan 100% keperluan harian yang terdiri daripada Vitamin C dan E, lengkap dengan calcium, magnesium dan banyak lagi!!"
 


Formula nya yang lengkap dengan 400IU Vitamin D baik untuk menyediakan tulang & gigi yang kuat  

2500IU Vitamin A untuk mata yang sihat. Lengkap dengan Iron @ Zat Besi untuk Formulasi darah yang baik!!



"Alysa & danish sangat2 suka pada perisa baru chewatable Vitalea ini. perisa anggur yang fresh bila dikunyah di dalam mulut si comel ini..siap cakap, ibu! nak lagi..nak dua plsss"







FUNGSI VITA-LEA FOR CHILDREN


1) melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan yang tidak dapat dipenuhi daripada pemakanan harian

2) meningkatkan kesihatan secara menyeluruh

3) menyokong jangka hayat hati, usus dan mata

4) meningkatkan kekuatan tulang dan sistem imunisasi

5) memberikan perlindungan menentang kerosakan radikal bebas

6) melindungi kesihatan jantung, otot dan fungsi saraf

7) meningkatkan kesihatan paru-paru, kolon dan prostat

8) menyokong pembinaan tulang yang kuat dan kesihatan tulang

9) membekalkan makanan kepada sel badan untuk tubuh yang lebih sihat dan bertenaga

10) mengekalkan tekanan darah yang normal dan rentak jantung yang normal

11) mencegah penyakit beguk (tiroid)

12) meningkatkan penghasilan sel darah merah untuk mengelakkan anemia atau merawat anemia

13) membantu memulihkan selera makan

14) melancarkan proses pencernaan

15) membantu meningkatkan kecerdasan minda

16) membantu seimbangkan hormon dan bahan kimia dalam badan

17) membantu penyerapan zat daripada makanan



MAHAL ATAU MURAH?




OK. Cuba kita tengok harga Vita-Lea For Children.
Sebotol Vita-Lea for Children ada 60 tablet boleh kunyah dengan harga RM111
Kalau kita bahagi, satu biji cuma berharga RM1.85
Sebotol boleh tahan sehingga 2 bulan.
Jadi, sebulan hanya belanjakan RM55.50
Laburkan RM1.85 sehari untuk anak anda yang sihat, cergas dan cerdas!!


Bagi Murni biarlah kita laburkan sedikit wang untuk Kesihatan anak2. Sebab bila anak kita sakit kos rawatan adalah berlipat kali ganda. Belum ditambah dengan susah payah kita menjaga mereka. 


Mahukan pelaburan kesihatan anak anda yang lebih murah? Boleh hubungi Murni sekarang. Murni jamin harga istimewa untuk anak kawan2 semua!!









7 Komentar untuk "Berikan 17 Kebaikan Multivitamin Kepada Anak Kita Setiap Hari!!!"

Pelaburan bijak untuk kesihatan anak-anak ^-^

huntong la anak2 skarang.. mami dedi jaga vitamin n khasiat lain dari kecik..

salam,

zaman anak saya kecil dulu tak tahu pun ada shaklee atau tidak. selalu bagi brand 7 seas.

pndai alysa jd model mama dia. hehehe
kalau makan vitamin budak2 kurang sakit.

boleh kunyah macam gula2 kan. ok nak beli jugak nanti untuk uwais :)

Demi kesihatan anak apa salahnya laburkan duit sikit kan.. sbb kalau depa sakit lg lebih nk kena keluar belanja...yer dak...

Coretan Popular Ku : )

 
Copyright © 2014 Coretan Murni Alysa - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info | Edit By MH