S Pink Premium Pointer

Rumahku Syurgaku Part 2 (Rumahku In Progress)

Assalamualaikum..Entry pertama untuk bulan Ogos..Rumahku Syurgaku Part 2.. Part 1 
Disini. Gambar ini diambil masa bulan puasa baruni. Oleh kerana waktu petang kualiti gambar agak kurang memuaskan. Tapi boleh laa asalkan masih nampak rupa bangunan tu..hihihihi

















InshaAllah rumah Murni nanti berada di tingkat 12 Block B. Loni pembinaan baru berada di tingkat 10. Lagi 2 tingkat naik sampai la level kami. Jadi kami get ready laa untuk next payment bila tingkat 12 dah naik. Hihihihi. Kalau tak silap nanti kena bayar lagi 25% dari harga rumah tu. Takpe laa lagi cepat lagi bagus. Tak sabar dah ni.. 



















 






















14 Komentar untuk "Rumahku Syurgaku Part 2 (Rumahku In Progress)"

wahhhhhhhhhhhh, alhamdulillah, smg selamat dan bahgiaa ya, hehe

alhamdulillah.. nanti siap laa tuh.. in shaa Allah tahun depan boleh laa masuk umah baru tu..

Singgah petang di sini =)
Alhamdulillah....

Wah, cantiknya rumah nie... Tak sabar tunggu siap yer ^-^

alhamdulillah..tu laa x sabar2 dah ni..teringin nak mendeko2 pulak

Alhamdulillah..singgah kat rumah tak siap lg..hihihi

Terima kasih dik..cantik ke tak tu taktau lg..memang x sabar dah ni..hihihi

ya dekat bayan lepas..dekat simpang 4 nak ke batu maung & teluk kumbar..

Assalam murni,
moga cepat siap naaaaaa

pssttt : sila buat house warming #bloggerutara he3

wsalam..mesti buat dan jemput Sha sekeluarga..InshaAllah

Coretan Popular Ku : )

 
Copyright © 2014 Coretan Murni Alysa - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info | Edit By MH