S Pink Premium Pointer

My New Gadget..Si Merahku 4 Dalam 1

Rezeki bulan Syawal ni mencurah2..Syukur padamu Ya-Allah.. Terus terang Murni tak pernah ada laptop sebelum ini. Sebab Murni rasakan macam tak perlu sangat laptop. Sebelum ni kalau nak update blog atau FB pages banyak guna PC jer dekat rumah..Dan kalau outstation selalu pinjam ipad suami jer.. Tapi Murni jarang update blog atau FB Pages guna Ipad sebab rasa macam susah..sebab Murni lebih suka yang ada keyboard.








Isnin lepas, saje ajak husband g mkn kat Queesbay Mall, Penang. lepas makan pusing2 jap nak bg nasi turun ke perut (hbs tu nak turun kemana). Hihihi. Tetiba kami menyinggah kat Harvey Norman. Memang husband suka  singgah kat ctu walaupon jarang membeli. Murni pon suka tengok2 perabot2 kat ctu. Tapi mampu tengok jer laa..Mahal2 habaq hang..







Dalam dok berkejaran dengan Danish yang suka sangat lari sana lari sini Murni perasan yang encik suami sedang kusyuk dok tengok laptop..ingatkan dia saje2 jer layan sebab sebelum ni tak pernah dengar dia sebut nak beli laptop memandangkan dekat rumah dah ada PC dan dia pon dah ada iPad.







Dalam duk kalut dia panggil suruh belek2 satu laptop. Laptop tu kecik je..yang paling best adalah touchscreen dan boleh lipat 360 darjah jadi tablet. Jadi lepas bincang2 sket dia kata nak kongsi belikan untuk Murni. Memandangkan Murni loni dah rajin update Blog. Lagipun Murni pernah cakap nak beli sesuatu ler dengan bonus Shaklee yang Murni dapat tiap2 bulan. Jadi dengan beli laptop ini senang laa Murni nak update blog waktu outstation. Kira laptop ni sebagai rewards bagi Murni dari Shaklee laa. Alhamdulillah. 








Balik rumah sempat belek2 sekejap jer..Lagipun Murni bukan pandai nak setting2 benda baru ni.. Tapi Murni suka sangat laptop ini sebab boleh dijadikan Notebook to Work, Stand to Watch, Tent to Play & Tablet to Go. Kira 4 dalam 1 gitu.


















Kat bawah ni adalah gambar yang sempat Murni ambik dari Google. Hihihi.. Nampak clear sikit kan???. Kot2 laa ada yang berkenan nak beli juga..hihihi


































12 Komentar untuk "My New Gadget..Si Merahku 4 Dalam 1"

Assalam murni,
waaaaaaaaaaaa
meghahnya mak ngah he3

wslam..meghah laa baru semangat sket..hihihi

Rasanya RM1600++..husband yang bayor..kita sibuk layan anak2 masa tu..

Wow menarik sangat laptop 4 in 1

boley thn reganya..laptop lanie murah je..zaman timm 1st year dlu, lappy buruk biasa2 pun 1500..lanie 1500 pun dh dpt yg boleh kepak2..huhu..

Cantik, menarik dan hati pun tertawan tengok laptop baru Murni tu...

memang ada hati plan nak angkat satu lap top

Wah..cam menarik je..harga pun boleh tahan..

wow bestnya.. hehehe.. harap2 laptop CT ni x buat prangai la.
paling sayang ni..

Coretan Popular Ku : )

 
Copyright © 2014 Coretan Murni Alysa - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info | Edit By MH