S Pink Premium Pointer

Aneka Aiskrim With Fresh Fruits...Mmmm Yumilicious!!!

Syukur Alhamdulillah..
Harini sudah 10 hari umat Islam menjalani ibadah Puasa..


Dan harini juga tiba2 tergerak hati nak mencari resipi untuk buat biskut raya..tetapi....


Ya-Allah dugaan betul bila sampai ke picture aneka aiskrim homemade ni..tak boleh tahan..Tambahan harini cuaca panas..


So..Murni tempek laa sket contoh home made aiskrim ni..mana tau lepas ni boleh cuba buat untuk anak2..











































Selamat mencuba!!!



6 Komentar untuk "Aneka Aiskrim With Fresh Fruits...Mmmm Yumilicious!!!"

waaahhhh menarik laa...serius kite yang tengok ni pun dah rasa best! nak try jugak la nanti.. yang air plain tu, msukkan ais krim soda yang bikarbonat tu.... lagi best.

nasib baik saya tengok gambar aiskrim ni awal pagi. Kalau tengok tengh hari mesti tak tahan jugak..

tahun depan bolehla try resipi ini untuk 'rasuah' cucu cucu ibu_suri supaya selalu mai rumah...he..he..

Moga kita dapat manfaatkan fasa ke dua ramadhan sebaik-baiknya. InsyaAllah.

Assalam murni,
waaaaa
kretip
kena ghajin yer dop

Coretan Popular Ku : )

 
Copyright © 2014 Coretan Murni Alysa - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info | Edit By MH